Når uheldet er ude…

De fleste af os kan nikke genkendende til det!

Sommeren er over os. Vi higer efter at få lidt farve på vores blege vinterkroppe, der har været pakket ind ALT for længe. Vi valfarter til stranden. Sol og sommer er lig med afslapning, hygge og dejligt samvær 🙂

billedserie til indlæg

Og hyggeligt det er det…lige indtil vi (ofte alt forsent) mærker den her varme brændende fornemmelse på huden! “Oh no” jeg er blevet skoldet!

…men hvad er en solskoldning egentlig?

Hudens pigment virker som et “skjold” der nedsætter de skadelige virkninger på huden fra ultraviolette stråler. Solskoldning sker når mængden af solens ultraviolette lys overskrider hudens evne til, via pigment, at beskytte mod strålerne. En forbrænding hos en person, med meget lys hud, kan opstå på mindre end 15 minutter midt på dagen. Hvorimod en person med mere pigment i huden kan modstå den samme udsættelse for solens stråler i måske flere timer.

Er du blevet solskoldet?

Er skaden sket, kan du påføre et lag af Kalahari’s Nourishing Face & Neck Mask hvor huden er rød og varm. Lad den hvile på huden i 10-15 min – og oplev en øjeblikkelig kølende effekt der varer ved, længe efter masken er renset af. Den kølende effekt opstår pga. maskens høje indhold af Titanium Dioxid. Indholdet af førsteklasses planteingredienser som Shea Butter, Vindruekerne Olie, Vandmelonfrø Olie og Rooibos Ekstrakt beroliger huden og tilfører masser af fugt.

billedserie til indlæg3

Vidste du at solbrændthed faktisk er et tegn på en nylig hudskade?

Ja, det er faktisk rigtigt! Trods det at solbrændthed ofte mistolkes som et udtryk for sundhed. I virkeligheden er en solbrændt hud en reaktion på en nylig hudskade forårsaget af solens UV-stråler. UVA-stråler når længere ned i huden end UVB-stråler. Disse UVA-stråler forårsager dog sjældent solskoldning, men kan medføre rynker, øget aldring af huden, forringe immunsystemet og øge risikoen for modermærkekræft.

billedserie til indlæg2

Moralen i det her må være – benyt solcreme, hvad enten du er lys eller mørk. Her kan jeg varmt anbefale Kalahari’s milde SPF40, der kan anvendes af hele familien. Denne parabenefri, naturlige solcreme har en let konsistens, fedter ikke og trænger lynhurtigt ind i huden. Indeholder førsteklasses planteolier fra Afrika som nærer din hud og bremser ældningstegn.

Læs Kalahari’s fantastiske historie

Se Kalahari’s parabenefri og naturlige hudplejeprodukter: Kalahari face&body Kalahari life&style

Gode varme sommerdage til alle jer derude i sommerlandet! Pas nu godt på jeres hud!

En tanke omkring “Når uheldet er ude…

  1. Pingback: Vind kampen over hyperpigmentering – få klar og strålende hud! | Gurli K er øko-smart

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s